Velkommen til EasyTan skønhed og helse

Om vores web ship

Vores passion er at overgå dine forventninger

EasyTan Ltd har siden 205 været ledende indenfor selvbruner produkter online til både mænd, kvinder og børn. Vi har siden vi gik sammen med Vos Media i 2019, været committed til at give vores kunder den bedst mulige service og arbejder hver dag på at gøre det endnu bedre.

Dette commitment har gjort det muligt at vokse fra de små begyndelser i garagen til idag, en online fashion detail butik.

Vi tror at fashion og mode er en forretning er bygger på optimisme, og det er i den ånd vi fortsætter vores vækst. Fashion ændrer sig. Shopping ændrer sig. Men vores commitment til at have glade kunder ændrer sig IKKE. 🙂

team-member-alt3-1-small

af Rene Laursen– CEO

EasyTan skønhed og helse

Naturlige ingredienser

For de mest aktive ingredienser har de plantet den første biodynamiske have. Biodynamisk landbrug betyder produktionen sker i hamoni med naturen. 


I dag er EasyTan tæt kontakt med sine producenter over hele jorden.

Vi bestræber os på at leverer de bedste Non-toxic, Cruelty-free, paraben frie, GMO frie, phthalates frie og synthetic fragrance frie produkter der findes på markedet i dag.

team-member-alt3-1-small

af Rene Laursen– CEO

EasyTan skønhed og helse

Committed til Kvalitet

Vi tror at naturen leverer den bedste løsning til skønhed og wellness. Vores produkter er fri for giftige kemikalier. I stedet bruger vi blomster, frugt og rod ekstrakter, samt mineralske og essential oils. Hver af disse er specifikt udvalgt til at styrke kroppens eget system.

Men det er ikke nok at en ingrediens er naturlig- den skal også være effektiv. Hver botanical må kunne arbejde sammen med kroppens egen evne til at skabe balance. Derfor sikre vi at de følsomme ingredienser bevare deres styrke, ved at høste dem på det helt rigtige tidspunkt, for derved at sikre at de beholder deres værdifulde olier og energi.

team-member-alt3-1-small

af Rene Laursen– CEO