Vores virksomhed

Vores hud er det største organ vi har. 26 sekunder er alt hvad det tager før kemikalierne fra vores personlige pleje produkter siver ind gennem huden og ind i blodet. Det er tankevækkende. Hvor stor indvirkninger har det ikke på resten af vores krop!

Fakta: en gennemsnitlig kvinde bruger i snit 12 forskellige pleje produkter om dagen. Derved bliver hun udsat for påvirkning af mere end 185 forskellige kemikalier der kan blive absorberet direkte in i blodet gennem huden… hver dag!

The Environmental Working Group.

Mange af de kemikalier vi bliver udsat for fra hudpleje, personlig pleje og kosmetik produkter er sat i forbindelse med:

- hud allergi og irriteret hud
- hormon forstyrelser og ubalance
- unormal celledannelse
- nedsat immunforsvar og lever funktion

Der er rigeligt med grunde til at skifte til naturlige pleje produkter til hud og krop. Hos EasyTan er vi specialiseret i Australske pleje produkter. Vi er også vilde med Økologi hvilket er grunden til at vi anbefale disse produkter.

Vos Media ApS har på kort tid udviklet sig fra en iværksætter virksomhed til at succesfuld marketings og salgs virksomhed med kunder i hele Europa. Vi er stolte over vores økologiske produkter.

Vores Mission

Vi:

– Vælger produkter der er gode for helbredet og for vores miljø, og som samtidig skaber en følelse af luksus og høj kvalitet.
– Tilskynder til bæredygtige produktions metoder og etiske korrekt forretnings drift.
– Vælger hver enkelt produkt med omhu og sikre at det er tested af os i henhold til vores krav om høj standard for ingredienser, kvalitet og virkning. Vi sælger eksklusive produkter vi stolte af og kan stå 100% inde for.

Vores forpligtelse

- Vi forpligter os til alene af vælge produkter der er udviklet med kundernes vel befindende i tanke. Produkter der er certificerede som økologiske og naturlige. Vi giver kunderne en garanti for strenge krav til sikkerhed og sundhed.