SOLFRI SELVBRUNER
Solfri selvbruner er en af de største vækstområder indenfor skønhed i dag og forventes at se sine største vækstrater i de kommende år. Samfundet anerkender nu virkningen af overeksponering a solbadning, og solarierne har også deres påvirkning af helbredet. Derfor flytter de fleste solariebrugere og kroniske solbadere over til sprøjte farve.


Vi er her for at gøre vores bedste for ikke at promovere vores mærker, men for at give dig et overblik over hvilke dele af selvbruner løsningerne der er "salgsgas" og hvilke ingredienser der faktisk påvirker slutresultatet.

Med denne grundlæggende viden håber vi, at du får en bedre forståelse for, hvordan en selvbruner produkter er 'konstrueret', og med denne information vil du være i stand til at stille de rigtige spørgsmål.

Vi vil nedbryde kategorien af ingredienser i 4 dele
1. Det Grundlæggende
2. Det Vigtige
3. Salgsgassen
4. Parfumerne

1.Det Grundlæggende er Ingredienser:

-DHA (Dihydroxyacetone) naturlig base eller kemisk base:
Den vigtigste ingrediens i ALLE selvbrunerløsninger og normalt ligger mellem 8-14% i koncentration.

Alle producenter har lov til at bruge den bedste DHA til rådighed, men DHA vil være 99,7 - 99,9% ren fra alle kilder ... Så renheden bør ikke være en overvejelse.
Koncentrationen (dvs. 8 - 14%) er af interesse, hvis DHA er den eneste aktive ingrediens, som du kan sammenligne et DHA-produkt med en anden DHA-produkt.